Blue Factory Internet werkt met professionals

Optimaal resultaat van uw online investering

Wanneer uw nieuwe website of webapplicatie online staat, is het van groot belang deze te blijven onderhouden. Performance en stabiliteit nemen in de loop van de tijd af. Veiligheid wordt ook steeds belangrijker. Uw business staat immers ook niet stil, dus waarom zou u dat online wel doen?

Tegelijkertijd kan ik mij voorstellen dat u niet thuis bent in IT jargon zoals Application Performance Management, End User Monitoring en Performance Tuning. Blue Factory Internet is dat wel. Sterker nog: ik ben op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op al deze gebieden.

Ik kan uw organisatie continue ondersteuning bieden voor al uw technische vraagstukken als het gaat om uw online omgeving. Ik ga voor het hoogste rendement want uw succes is het belangrijkste voor mij.

Toegankelijk, flexibel en stress-vrij!
Hieronder een aantal manieren om met mij samen te werken.

 • Project-basis. Vooraf duidelijk maken wat de deliverables zijn en voor een vaste prijs ga ik voor u aan de slag. U weet waar u aan toe bent en ik neem het risico.
 • Strippenkaart. U koopt vooraf een aantal strippen in (2 strippen per uur). Als u werkt heeft neemt u contact op met mij en spreken we af hoeveel strippen het kost. Geen gedoe met factureren en geen maandelijkse kosten.
 • Abonnement. Vaste werkzaamheden die maandelijks dienen te gebeuren? Wij maken een passend abonnement wat u optimaal resultaat geeft.
 • Detachering. Behoefte aan skills en wilt u ze per direct beschikbaar hebben? U kunt mij inhuren zodat ik minimaal 1 dag per week bij u op kantoor zit om mee te draaien in projecten of lijn taken op te pakken.

Mijn diensten

Alles wat ik dat doe draait om Applicatie Performance. Hieronder de diensten die ik aanbied.

Implementatie Performance Tools

Een online omgeving die altijd beschikbaar is en goed presteert is essentieel om online te slagen. Ik heb met mijn jarenlange ervaring in de Application Performance Management wereld kennis van een brede selectie tools om de thermometer op de juiste plek te plaatsen. Ik neem de volledige implementatie van de tool voor u uit handen en zorg dat uw organisatie binnen no-time met de tool aan de slag kan. Mijn doel is niet om onmisbaar te worden maar om de kennis uit uw organisatie in te zetten en te verbreden.

Een volledig traject ziet er gemiddeld als volgt uit:

 • 1 dag on-site assessment (requirements voor de tool, requirements vanuit IT beheer, volwassenheid organisatie)
 • 2 dagen off-site schrijven Plan van Aanpak (planning, opzet tool-infrastructuur, training, etc.)
 • 10-20 dagen implementatie
 • 1-5 dagen training

Beheer Performance Tools

Met de juiste cijfers zet ik de juiste acties uit om online succesvoller te zijn. Nu we met de verschillende thermometers precies weten waar uw bezoekers vandaan komen, wat ze doen en hoe ze de online omgeving ervaren kunnen we de volgende stap zetten. De geïmplementeerde tools werken zoveel mogelijk automatisch en vereisen zo min mogelijk configuratie maar er helemaal niet naar omkijken is niet wenselijk. Elke tool kan aangepast worden en dit is handwerk, elke tool moet van nieuwe versies worden voorzien en misschien wilt u de tools en het beheer ervan wel helemaal buiten uw organisatie houden. Daar kan ik u mee helpen! U kunt u volledige toolsbeheer als Managed Service afnemen.

Veelvoorkomende handelingen:

 • Configureren custom metrieken
 • Opbouwen rapporten en dashboards
 • Installatie van updates
 • Volledig beheer vanuit de cloud

Maturity Assessment

Wilt u weten waar u staat met de implementatie van uw monitoring strategie? Misschien weet u al dat u aan het begin staat en zoekt u handvatten om de volgende stap te maken? Misschien staat u midden op de volwassenheidsladder en wilt u een stapje hoger? Ik combineer mijn jarenlange ervaring op dit gebied met het CMMi maturity model om u te helpen met beter laten presteren van de monitoringtools en ik zal de organisatie hierin meenemen. Hoe hoger het volwassensheidsniveau hoe beter u in kunt spelen op incidenten in het applicatielandschap. We bepalen samen wat het doel is van de assessment.

De assessment is opgesplitst in 4 dagen. 1 dag met interviews en rondkijken. Daarna 2 dagen met het schrijven van het rapport met conclusies en aanbevelingen en afsluitend 1 dag voor eindpresentatie en evaluatie. De doorlooptijd van deze assessment zal 2 weken zijn. Op maandag de interviews en de rondleidingen. Twee weken later op maandag de eindpresentatie.

 • Een frisse blik van buiten naar uw eigen organisatie.
 • Conclusies en aanbevelingen om vooruit te kunnen!

Overige manieren van samenwerken

 • Toolselectie – Behoefte aan een nieuwe APM oplossing? Laat mij u helpen met het kiezen van de juiste tool.
 • Scripting – Uw APM oplossing heeft aanpassingen nodig of heeft u scripts nodig voor uw synthetische monitoroplossing? Ik kan u helpen met de meest gebruikte tools. Geen vraag is te gek!

Klaar om te beginnen?

Neem contact met mij op om te leren hoe wij uw bedrijfsdoelstellingen kunnen behalen door de beste tools de juiste analyse te laten maken en de daaraan gekoppelde acties uit te voeren!