Afrekenen op basis van resultaat

Blue Factory biedt heel veel verschillende diensten rondom beheer en onderhoud van websites aan. Sommige klussen zijn eenmalig, andere komen eens in de zoveel tijd terug. Sommige opdrachten zijn omvangrijk, andere juist klein. Deze diversiteit aan werkzaamheden wil ik graag in stand houden, maar niet tegen elke prijs. Ik wil namelijk dat het betalingsproces voor u vooral heel overzichtelijk blijft, zodat u altijd precies weet waarvoor u betaalt.

Wat bied ik aan?

Bij elk type opdracht past een andere contractsvorm. Ik heb voor drie basisvormen gekozen die altijd aansluiten bij de werkzaamheden die ik verricht.

Vaste prijs

Werkzaamheden met een eenmalig karakter hebben bij ons een fixed price. Denk maar eens aan een website die u omgezet wilt hebben naar een nieuw CMS of het toevoegen van een nieuwe functionaliteit. Ook het opzetten van een monitoring omgeving is iets wat voor een vaste prijs gedaan kan worden. Ik bepaal deze prijs op basis van het werk dat moet gebeuren. U krijgt van mij op deze manier gegarandeerd het werk geleverd waarvoor u betaalt, ook al kost het mij uiteindelijk wat meer tijd dan ik van tevoren hadden ingeschat. Dat is mijn risico.

Abonnement

Wanneer ik periodiek werk voor u verricht, factureer ik u per termijn. Ook zal ik u ook termijn rapporteren over de verrichte werkzaamheden, zodat u – ook wanneer u een abonnement heeft – precies weet waarvoor u betaalt. We willen namelijk dat u verzekerd bent van de inzet van activiteiten die vooraf zijn afgesproken.

Strippenkaart

Wanneer u meerdere opdrachten door mij wilt laten uitvoeren, maar het vooraf niet duidelijk is wanneer deze werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, is het handig te kiezen voor betalen middels een strippenkaart. Nadat is afgesproken hoeveel strippen activiteiten van mijn kant kosten, bepaalt u wanneer welke werkzaamheden wanneer moeten worden uitgevoerd. U koopt als het ware beheer- en onderhoudsuren van tevoren in.

  • 1 strip is goed voor X euro exclusief BTW.
  • Er is geen minimale afname van het aantal strippen
  • Per 40 strippen ontvangt u 4 strippen gratis!

Detachering

Het beheer van producten als Splunk, NewRelic of ITPS vereist vaak en andere aanpak. De tools wordt bij grote bedrijven centraal neergezet en kan door meerdere afdelingen gebruikt worden. Dit betekent dat er een constante stroom aan werk is. Detachering past hier goed bij. Voor minimaal 1 dag per week ben ik aanwezig op locatie om snel te kunnen schakelen een breed pakket aan werkzaamheden op te pakken. Detachering werkt volgens een uurtarief wat nader af te stemmen is.


Ik wil dat je 100% overtuigd bent van de beslissing mij in te huren. Als je meer informatie over mijn tarifering wilt hebben neem dan vooral contact op en ik leg je alles uit.