Ik werk graag samen met de knapste koppen!

Blue Factory beschikt over een netwerk gevuld met allerlei verschillende specialisten. Toch hebben al deze professionals een aantal dingen gemeen: het zijn communicatief vaardige ondernemers die zich kunnen verplaatsen in de situatie van de klant. Daarnaast begrijpen al deze professionals stuk voor stuk dat het waarmaken van een belofte belangrijker is dan afspraken te maken over uren. Ben jij ook zo’n soort ondernemer? Sluit je dan bij het netwerk van Blue Factory aan.

Wat bied ik aan?

Specialisten zijn bij Blue Factory niet alleen maar uitvoerende krachten. De professionals in mijn netwerk bepalen namelijk de kwaliteit en het succes van de opdracht en daar ben ik ook bij gebaat. Ik zoek daarom altijd naar een samenwerking voor langere tijd. Ook ben ik flexibel en richten ik mij op de wensen van de klant. Doe jij dat ook? Dan is Blue Factory misschien wel een goede match voor jouw en nieuw werk.

Ons netwerk

Ik zoek constant naar mensen die excelleren in hun vakgebied en die graag samen willen werken om de grotere projecten succesvol tot een eind te brengen. Pas jij bij mijn organisatie? Neem dan vooral contact met mij op!

Heel specifiek zoek ik op dit moment ook nog naar…

  • Splunk consultant
  • APM (NewRelic / AppDynamics / etc.) consultant
  • WordPress professional