Nieuwe en oude diensten in een fris jasje

Blue Factory Internet kent sinds haar lancering in april 2011 drie diensten te weten techniek, tekst en beeld. Deze drie diensten waren express erg breed opgezet zodat alle activiteiten die we ontplooiden eronder te scharen waren. Helaas bleek ook dat deze benamingen veel te vaag waren en dus moesten we concrete namen gaan bedenken voor deze diensten. Het was niet alleen onduidelijk voor onze bezoekers maar ook hadden bezoekers moeite om ons te vinden omdat deze zoektermen lage zoekvolumes opleverden in de zoekmachines.

Hieronder een overzicht van de gemaakte wijzigingen en toevoegingen.

Website beheer was Techniek

Onder techniek verstonden wij alle activiteiten die interactie vereisten met het gebruikte beheerpakket of het gemis daaraan. Daarom hebben wij dit hernoemt naar Website beheer. De inhoud van de dienst is praktisch hetzelfde gebleven. Wel hebben wij ervoor gekozen om specifiek iets over de door ons gebruikte beheerpakketten te vertellen te weten WordPress en Magento.

Webredactie was Tekst

Alles wat met tekst te maken had viel onder de dienst Tekst. Logisch lijkt het maar niet volgens de bezoekers. Webredactie is andere naam voor de activiteiten die veel beter aanspreekt bij de bezoeker die onbekend is met onze dienstverlening.

Zoekmachine marketing (SEO)

Het verbeteren van de zoekmachine resultaten is zo een vak apart en wordt vaak ook als aparte dienst gezocht dat we activiteiten uit zowel Techniek als Tekst nodig hadden om dit vorm te geven. Nu we techniek en tekst hernoemt hebben past zoekmachine marketing veel beter bij de andere diensten. Deze nieuwe dienst stelt ons in staat om bedrijven te helpen met keyword research, linkbuilding, contentgeneration en meer.

Wij zijn zeer benieuwd wat jullie van de nieuwe benamingen vinden. Wij staan altijd open voor verbeteringen.

 

Over Coen Meerbeek

Solution Architect IT Monitoring / Splunk consultant @ Blue Factory, eigenaar en oprichter @ BuzzardLabs, basketbalspeler en Xbox-gamer. Lees meer van Coen op Launchers.nl en Twitter.

Speak Your Mind

*