SEO Quick Scan

Een hands-on adviesrapport over uw website

Wilt u meer bezoekers, abonnees op uw nieuwsbrief en een optimaal renderende website? De Blue Factory SEO Quick Scan geeft u concrete adviezen om uw website te laten knallen op het Internet.

Mensen willen waardevolle content. Het kiezen van de juiste woorden voor uw website is niet alleen goed om mensen te binden maar ook om veel bezoekers te trekken en goed te scoren in de zoekmachines. Dit kan echter niet zonder een solide basis. Een goede technische basis maakt dat uw website optimaal gevonden wordt via zowel sociale media als de grote zoekmachines.

Het schrijven van de juiste content op een technisch, solide basis is de beste strategie om een optimaal renderende site te maken. De content komt van u, Blue Factory helpt u met het optimaliseren van de content en het leggen van de goede basis.

  • Website beheer (WordPress, Joomla, Magento)
  • Webredactie (redigeren, vertalen en plaatsen)
  • Zoekmachine Marketing (optimaal vindbare techniek)

Wat maakt dat Blue Factory dit werk doet?

Vind u het ook zo vreemd dat ondanks al het geld wat u in de website gestoken heeft de bezoekers achter blijven of dat de bezoekers wel degelijk komen maar ze niets op uw site ondernemen? Bij meerdere van onze klanten heb ik gezien dat ze met behulp van AdWords of andere advertentie technieken met geld bezoekers naar binnen halen maar dat ze uiteindelijk niets doen. Andere klanten denken een goede basis te hebben om hoog in de zoekresultaten te komen maar zien dit helemaal niet terug in de statistieken.

Website bouwers zijn creatieve mensen die beter dan wie dan ook, inclusief ondergetekende, in staat zijn om een mooie aansprekende website neer te zetten. De finishing touch en de opvolging echter is minder leuk en creatief dus dat wordt snel tussendoor gedaan. Vaak vooraf gegaan door stroeve combinatie. Voor het gemak generaliseer ik even maar u begrijpt wat ik bedoel.

Mijn technische achtergrond en de opening in de markt hebben mij er juist toegezet om er met Blue Factory voor te zorgen dat u website een succes wordt nadat de website gebouwd is.

Testimonial

Dankzij #bluefactory heb ik nu de juiste handvatten om iets met de website te doen. Dat was precies de bedoeling.

Wat hebben wij voor jullie?

Binnen 2 werkdagen een concreet en bovendien GRATIS adviesrapport waarmee wij of uw webbouwer direct meer resultaat uit uw website kunnen halen. Geen wollige taal maar korte paragrafen met een korte omschrijving van het “probleem” met daaraan gekoppeld een advies hoe dit op te lossen.

Voorbeelden van “adviezen” zijn

  • Betere titel-indeling voor het geven van meer gewicht aan de zoekwoorden.
  • Verbeterde kopteksten-structuur zodat ook deze woorden meer gewicht krijgen plus dat het de site leesbaar houdt.
  • Opbouw URL structuur en de daaraan gekoppelde menu-structuur voor optimale openstelling voor de zoekmachine robots.

Het grootste voordeel?

Binnen twee werkdagen een adviesrapport en binnen drie dagen de eerste acties op de website. Binnen vijf dagen meer bezoekers en meer conversie!

Details

Vraag het rapport aan en ik ga voor u aan de slag. Binnen twee werkdagen ontvangt u een Word-document in uw mailbox. De managementsamenvatting is alles wat u nodig heeft om snel aan de slag te kunnen. De conclusie zal ook informatie bevatten over hoe wij de problemen op kunnen pakken om zo snel mogelijk resultaat te boeken.

Wat moet u doen?

Nu is het tijd voor u om in actie te komen. Vul onderstaand formulier in en ontvang het beschreven rapport in uw mailbox. Meer hoeft u niet te doen, wij gaan voor u aan de slag.

Nogmaals, het rapport is gratis en er zit niets aan vast.

Testimonial

Blue Factory Internet is een jonge onderneming en karakteriseert zich door professionaliteit, toegankelijkheid en enthousiasme. De oplossing die Blue Factory Internet ons aanbood sloot aan bij onze wensen en de opdracht was snel verleend.

P.S.

U heeft zich nu hopelijk opgegeven voor de SEO Quick Scan maar wilt u niet op de hoogte blijven van ons overige nieuws? Dan krijgt u nog meer GRATIS tips en tricks om meer uit uw website te halen. Vult u onderstaand formulier in en u ontvangt minimaal 1 x per maand het laatste nieuws.