Hulp nodig met HP SiteScope?

Implementatie, installatie en configuratie, je bent aan het juiste adres!

JVF_20121015_136-bewerkt-bewerktHP SiteScope is een tool voor bewaking van IT componenten in middel-grote tot grote organisaties. SiteScope is agentless en behoeft geen installatie op alle componenten. SiteScope beschikt over een grote hoeveelheid monitors om een zeer compleet beeld van de IT infrastructuur te schetsen. Dit gaat van standaard CPU, Disk en Memory tot SNMP monitors maar ook de mogelijkheid om eigen scripts te gebruiken is aanwezig. Vaak wordt SiteScope gebruikt in combinatie met HP Business Service Management.

Hoe kan ik SiteScope efficient in zetten? Hoe maak ik SiteScope high-available? Hoe kan ik SiteScope goed integreren met HP BSM? Veel vragen en ook veel mogelijke antwoorden. Laat mij je helpen! Ik ben Coen Meerbeek, SiteScope consultant en Online Performance Expert. Bekijk mijn LinkedIn profiel om te zien welke trajecten ik eerder uitgevoerd heb met SiteScope.

Wat kan ik bieden?

Bedrijven die geen of beperkte SiteScope kennis/resources in huis hebben kunnen mij inhuren om acute vragen op te lossen of om een gedeelte van het beheer uit te besteden. Ik bied hulp bij:

  • Installatie en configuratie SiteScope
  • Implementeren monitoring middels SiteScope
  • Integratie SiteScope met andere tools zoals HP BSM of Tivoli

Wilt u een keer kennismaken? Gebruik dan het contactformulier onder deze pagina.

Recommendation

Enkele woorden die goed bij Coen passen: gedreven, veelzijdig, accuraat, degelijk. Erg plezierig was het om samen met Coen te werken. Zijn professionele manier van werken heeft indruk gemaakt, gezien je dit ergens pas bij mensen achter in de 30 verwacht. Als Coen zegt dat hij een klus kan klaren, dan kun men daar op vertrouwen. Bovendien een zeer integer persoon. Coen gaat het ver brengen door het leveren van kwaliteit, en niet door politiek te kronkelen. Ik hoop in de toekomst nog vaker met hem te mogen werken – Ron Bocken, HP Consultant.

Toegankelijk, flexibel en stress-vrij! Hieronder een aantal manieren om met mij samen te werken.

  • Project-basis. Vooraf duidelijk maken wat de deliverables zijn en voor een vaste prijs ga ik voor u aan de slag. U weet waar u aan toe bent en ik neem het risico.
  • Strippenkaart. U koopt vooraf een aantal strippen in (2 strippen per uur). Als u werkt heeft neemt u contact op en spreken we af hoeveel strippen het kost. Geen gedoe met factureren en geen maandelijkse kosten.
  • Abonnement. Vaste werkzaamheden die maandelijks dienen te gebeuren? Wij maken een passend abonnement wat u optimaal resultaat geeft.
  • Detachering. Behoefte aan skills en wil je ze per direct beschikbaar hebben? U kunt mij inhuren zodat ik minimaal 1 dag per week bij u op kantoor zit om mee te draaien in projecten of lijn taken op te pakken.

Nieuwsgierig geworden? Gebruik het contactformulier!

  • Heb je specifieke vragen? Laat ze hier achter.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.