Hulp nodig met Splunk?

Implementatie, installatie en configuratie, je bent aan het juiste adres!

JVF_20121015_136-bewerkt-bewerktSplunk is overweldigend voor de meeste organisaties. De snelheid waarmee resultaten op het beeldscherm getoond kunnen worden is fantastisch. Vervolgens kun je met deze data op allerlei manieren informatie maken. Echter voordat we zover zijn moeten we wel nadenken over de implementatie. Hoeveel indexers gaan we gebruiken? Welke forwarders gaan we installeren? Welke licentie is voor ons van toepassing? Veel vragen en ook veel mogelijke antwoorden. Laat mij je helpen! Ik ben Coen Meerbeek, Splunk consultant en Online Performance Expert.

Wat kan ik bieden?

Bedrijven die geen Splunk kennis in huis hebben kunnen mij inhuren om acute vragen op te lossen of om een gedeelte van het beheer uit te besteden. Ik bied ondersteuning voor:

  • Architectuur opzet
  • Installatie en configuratie
  • Searching en Reporting
  • Dashboards
  • Alerts

Mocht ik zaken missen gebruik dan het contactformulier hieronder om de wensen duidelijk te maken.

Aanbeveling

Enkele woorden die goed bij Coen passen: gedreven, veelzijdig, accuraat, degelijk. Erg plezierig was het om samen met Coen te werken. Zijn professionele manier van werken heeft indruk gemaakt, gezien je dit ergens pas bij mensen achter in de 30 verwacht. Als Coen zegt dat hij een klus kan klaren, dan kun men daar op vertrouwen. Bovendien een zeer integer persoon. Coen gaat het ver brengen door het leveren van kwaliteit, en niet door politiek te kronkelen. Ik hoop in de toekomst nog vaker met hem te mogen werken – Ron Bocken, HP Consultant.

Toegankelijk, flexibel en stress-vrij! Hieronder een aantal manieren om met mij samen te werken.

  • Project-basis. Vooraf duidelijk maken wat de deliverables zijn en voor een vaste prijs ga ik voor u aan de slag. U weet waar u aan toe bent en ik neem het risico.
  • Strippenkaart. U koopt vooraf een aantal strippen in (2 strippen per uur). Als u werkt heeft neemt u contact op en spreken we af hoeveel strippen het kost. Geen gedoe met factureren en geen maandelijkse kosten.
  • Abonnement. Vaste werkzaamheden die maandelijks dienen te gebeuren? Wij maken een passend abonnement wat u optimaal resultaat geeft.
  • Detachering. Behoefte aan skills en wil je ze per direct beschikbaar hebben? U kunt mij inhuren zodat ik minimaal 1 dag per week bij u op kantoor zit om mee te draaien in projecten of lijn taken op te pakken.

Nieuwsgierig geworden? Gebruik het contactformulier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.