Waarom freelancers? Een flexibele schil vol energie!

Het succes van de opdrachten waar je aan werkt is grotendeels afhankelijk van de mensen waar je mee werkt. In ons geval zijn dit vaak freelancers. Zij zijn ideaal voor een organisatie als de onze omdat wij de kennis niet altijd nodig hebben. Daarnaast worden wij enthousiast van mensen die hun vleugels uitslaan om op zichzelf te staan en zo de wereld te verbeteren! Wij geloven sterk in freelancers als motor van deze economie.

Freelancers hebben ook een nadeel en dat is de binding met het bedrijf. Binding is belangrijk omdat ze hierdoor een stapje harder zullen lopen en er alles aan doen om de klant tevreden te houden voor het bedrijf. Iets wat nu ook wel het geval is maar het is een automatisme. Om deze binding toch zo hoog mogelijk te krijgen investeren wij in ons freelance netwerk maar ook in onze freelancers. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe freelancers en vergaren wij contacten door sociale netwerken en events.

Wie zoeken wij?

Blue Factory Internet is gespecialiseerd in het onderhoud van bestaande websites die vaak met bestaande Content Management Systemen gebouwd is. Dit beheer is een technische aangelegenheid en daarom zoeken wij ook mensen die affiniteit hebben met programmeren in welke taal dan ook. Als je een goede basistaal zoals Java goed kent is het eenvoudig andere talen te leren.

Even wat skills op een rijtje:

 1. HTML / CSS
 2. PHP
 3. SQL
 4. WordPress (CMS)
 5. Joomla (CMS)
 6. Magento (CMS)
 7. Webredacteur
 8. Tekstschrijver
 9. Vertaler

Ben jij bekend met 1 van deze systemen of heb je programmeer affiniteit en wil je graag deze CMS’en leren kennen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij gaan graag een lekker kopje koffie drinken in de binnenstad van Utrecht.

Voor onze vertalingen en webredactie klussen werken wij samen met Textcase dus mocht je meer vertaal- of schrijfwerk willen doen dan kun je ook kijken op de site van Textcase.

Wil jij met ons samenwerken?

Ben jij een freelancer en werk jij in de Internet-wereld? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou. Vul het contact-formulier in of stuur een email naar mij. We maken graag kennis onder het genot van een kopje koffie en hopelijk kunnen we dan op de korte termijn samen opdrachten gaan doen.

Ben je geïnteresseerd in mogelijke trainingen die we gaan organiseren?

Over Coen Meerbeek

Solution Architect IT Monitoring / Splunk consultant @ Blue Factory, eigenaar en oprichter @ BuzzardLabs, basketbalspeler en Xbox-gamer. Lees meer van Coen op Launchers.nl en Twitter.

Comments

 1. Was de borrel een succes? Hadden jullie een grote opkomst?

  Groeten Adriana

  • Coen Meerbeek zegt

   Hoi Adriana,

   De borrel was zeker een succes. Veel nieuwe mensen ontmoet en dat is altijd een succes!
   Er is niet direct iets uitgekomen maar dat was mijn doel ook helemaal niet.

Speak Your Mind

*